Start Koru Mediation

Koru mediation is van start gegaan!!!

Met een verfrissende benadering combineer ik als familie-mediator het beste uit twee werelden:

Aan de ene kant is er ruime aandacht voor de emotionele kant van een scheiding.

Het zoeken naar een nieuwe vorm voor je relatie (bijvoorbeeld als ouders) krijgt veel aandacht. Hierdoor wordt de communicatie verbeterd, waardoor je gemakkelijker met elkaar kunt overleggen en afspraken kunt maken.

Aan de andere kant kan ik professionele begeleiding bij de zakelijke afwikkelen van een scheiding verzorgen.

Naast familie-mediator ben ik ook financieel planner. Hierdoor kan ik tijdig signaleren wanneer het juiste moment is om deskundig advies in te winnen van bijvoorbeeld een hypotheek- of financieel adviseur, een notaris, pensioendeskundige, accountant etc. Om in de mediation onpartijdig te blijven geef ik zelf geen adviezen. Wel kan ik de contacten leggen en onderhouden met de betrokken deskundigen.

Meer weten? Bekijk de website, of neem contact met mij op voor meer informatie.